Skal du have Vandscooterbevis?

Book nu

Leje af vandscooter 500
Et vandscooterbevis giver dig ret til lovligt at sejle vandscooter eller jetski.
Hos Sejlerskolen kan du erhverve dig et Vandscootercertifikat på KUN en enkelt dag.

Vi giver Beståelsesgaranti. De fleste af vores dygtige instruktører har en professionel karriere i det maritime erhverv og har mange års erfaring til søs. Vi vil derfor sørger for at du får maksimalt udbytte af kurset.

Sejlerskolens Vandscooterkursus er en sjov dag på vandet, hvor du vil opnå både teoretiske og praktiske færdigheder.

 

Inden kurset:
Hvis du har Speedbådsbevis eller Duelighedsbevis. Får du merit for den teoretiske del af kurset og eksamen. (Den teoretiske prøve er den samme som ved et speedbådsbevis)

Du skal have gennemgået vores undervisningsmateriale, inden du møder til kurset
I undervisningsmaterialet lærer du alt hvad du skal kunne teoretisk for at kunne bestå og færdes sikkert på vandet.

Teorien kan gennemføres på 3-4 timer.

Selve kurset:
Når du møder op til selve kurset, vil du lærer alt det praktiske. VI gennemgår vandscooterne og tager ud på vores bane og øver alle de manøvrer der skal til for at kunne bestå vandscooterprøven.

 

Når vi er nået alt det igennem, ankommer der en, af søfartsstyrelsen, bemyndiget censor. Som vil stå for selve eksamen. Den består af både en teoretisk og en praktisk prøve.

Husk prøvegebyret til censoren som er 750 kr.

 

Det Praktiske:
Sejlerskolen sørger for at sætte banen op på vandet, har følgebåd, undervisning i håndtering af fartøj og tilhørende teori omkring jetdrevet maskiner.

Du skal selv sørge for at stille op med en vandscooter på dagen, samt huske at have påklædning som passer til sejladsen og vejret. Er i flere, kan i sagtens deles om en vandscooter.

Hvis i ikke har egen vandscooter. Så er det efter aftale muligt at leje en.

Har du spørgsmål?

s

Man skal være fyldt 16 år. Der er ingen krav til tidligere erfaring.

Du kan betale med betalingskort eller mobilepay. Det kan også godt lade sig gøre med bankoverførelse eller kontant, men så skal du sende os en mail på kursus@sejlerskolen.dk

Ja. Censoren giver dig et midlertidigt bevis, indtil dit rigtige bevis komme med posten.

Vi giver studierabat ved sejlerskolen. Du skal blot medbringe et gyldigt studiekort hvor slutdato fremgår. Har dit studiekort ikke slutdato, så medbring indmeldelsesblanket eller lign.  

Sejlerskolen yder beståelsesgaranti. Det betyder at i tilfælde af at du ikke består din eksamen. Så dækker Sejlerskolen.dk den ekstra undervisning, du har brug for.

Du kan som udgangspunkt altid ændre eller melde afbud på et kursus.

Ja, vi følger den danske købelov. Som siger at kunden har fuld fortrydelsesret 14 dage efter køb. Derefter bortfalder fortrydelsesretten og i kan i stedet for få et tilgodebevis til alle vores kurser. Ved udeblivelse fra kursus bortfalder retten til tilbagebetaling.

Afmelding skal ske skriftligt til kursus@sejlerskolen.dk med deltageres fulde navn, samt dato og titel på kursus som ønskes frameldt.

Ved Speedbådscertifikatet er prøvegebyret 750kr. Det betales til censoren. Beløbet er ikke inkluderet i kursusbetalingen. 

Vi er desværre ikke herre over vejret. Men med mindre vandet er frosset til is, så vi ikke kan få vores båd i vandet eller der er rigtig dårligt vejr, Så kan du godt regne med at kurset bliver afholdt.

Hvis du bliver stoppet af politiet uden gyldigt vandscooterbevis koster det 5000 kr. i bøde første gang og 10000 kr. i bøde anden gang.

Vi har oppustelige redningsveste til alle og hvis vejret (tidligt forår og og sent efterår) ikke viser sig fra sin varmeste side. Har vi også  flydedragter i alle størrelser, til alle vores kursister.

Speedbådsbeviset fungere som den praktiske del af både Duelighedsbeviset som giver dig ret til at sejle alle skibe op til 15 meter og Yachtskipper af 3. grad som giver dig ret til at sejle skibe op 24 meter.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på mail eller klikke ind på kontaktsiden og sende os en besked. Du kan ringe til os. Telefonnummeret finder du på kontaktsiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.