Skal du også have hånden på rattet?

Vidste du godt, at den der styrer båden skal have speedbådsbevis?
Tilmeld dig Speedbådsbevis

Drømmer du også om en motorbåd

Og mangler du det rigtige bevis for at du må sejle den?
Tilmeld dig Speedbådsbevis

Speedbådsbevis

Speedbådskørekort, speedbådsbevis eller speedbådscertifikat. Kært barn mange navne…
Et speedbådsbevis giver dig ret til at sejle både op til 15 meter i danske og internationale farvande, uden nogen grænse for motorydelse.

Hos Sejlerskolen.dk tager et speedbådsbevis på KUN en enkelt dag.

Vi giver Beståelsesgaranti. De fleste af vores dygtige instruktører har en professionel karriere, i det maritime erhverv, og har mange års erfaring til søs.
Vi vil derfor sørger for at du får maksimalt udbytte af kurset.

Ved Sejlerskolens speedbådskurser vil du opnå både teoretiske og praktiske færdigheder inden for sejlads.

Er du i tvivl? Så kontakt kursus@sejlerskolen.dk

Praktisk info om kurset:

Pensum

Når du tilmelder dig et kursus får du tilsendt til dit pensum, så du kan forberede dig og tilgå det både før, under og efter kurset

Vi har det hele klar for dig

Vi har alle materialer du skal bruge for at tage speedbådsbeviset. Dette inkluderer også oppustelige redningsvest og i de kolde måneder flydedragter. Du skal blot huske tøj der passer til vejret
116350979_156394772711028_492954217470740377_o

Inden kursusstart

Du skal have gennemgået vores undervisningsmateriale, inden du møder til kurset

I undervisningsmaterialet lærer du alt hvad du skal kunne teoretisk for at kunne bestå og færdes sikkert på vandet.

Det indbefatter:
– Vigeregler
– Bøjer og afmærkninger til søs
– Søsikkerhed
– Skibslys og lyd
– K
nob og stik

Skulle der opstå spørgsmål til teorien, så gennemgår vi det med dig på kursusdagen ellers kontakt os på kursus@sejlerskolen.dk

Teorien kan gennemføres på 3-5 timer.

Kursusindhold

På selve kurset lærer vi dig alt det praktiske.

På kurset får du kendskab til praktisk viden om både, hvordan du kommunikerer korrekt med din besætning, forklare om CE-mærkning og sidst men ikke mindst lærer du at manøvrere en speedbåd på en betryggende måde.

Kursets praktiske del indeholder:
Hurtigstop med båd
– MOB – Mand over bord
– S
tyring efter kompas
–
Styre efter et punkt på land
–
Fortøjninger og Knob og Stik

Når vi er nået alt det igennem, ankommer der en, af søfartsstyrelsen, bemyndiget censor. Som vil stå for selve prøven.
Prøven består af en teoretisk multiple choice prøve og praktisk prøve, hvor i skal ud og sejle med censoren.

Husk at medbringe 500 kr. til eksamensgebyr
Og husk at medbringe tøj der passer til vejret.

Har du spørgsmål?

Man skal være fyldt 16 år. Der er ingen krav til tidligere erfaring.

Du kan betale med betalingskort eller mobilepay. Det kan også godt lade sig gøre med bankoverførelse eller kontant, men så skal du sende os en mail på kursus@sejlerskolen.dk

Ja. Censoren giver dig et midlertidigt bevis, indtil dit rigtige bevis komme med posten.

Vi giver 10% studierabat ved sejlerskolen.

Du skal blot medbringe et gyldigt studiekort hvor slutdato fremgår. Har dit studiekort ikke slutdato, så medbring indmeldelsesblanket eller lign.

Sejlerskolen yder beståelsesgaranti. Det betyder at i tilfælde af at du ikke består din eksamen. Så dækker Sejlerskolen.dk den ekstra undervisning, du har brug for.

Den praktiske del af et speedbådsbevis tager ca. 4-6 timer inklusiv prøve. MEN vejr og vind samt holdets størrelse kan både forkorte og forlænge kurset.

Du kan som udgangspunkt altid ændre eller melde afbud på et kursus.

Ja, vi følger den danske købelov. Som siger at kunden har fuld fortrydelsesret 14 dage efter køb. Derefter bortfalder fortrydelsesretten og i kan i stedet for få et tilgodebevis til alle vores kurser. Ved udeblivelse fra kursus bortfalder retten til tilbagebetaling.

Afmelding skal ske skriftligt til kursus@sejlerskolen.dk med deltageres fulde navn, samt dato og titel på kursus som ønskes frameldt.

Prøvegebyret er ikke inkl. i kursus prisen.
Til Speedbådsbeviset er prøvegebyret på 500 kr. Dette betales direkte til censoren.

Vi er desværre ikke herre over vejret. Men med mindre vandet er frosset til is, så vi ikke kan få vores båd i vandet eller der er rigtig dårligt vejr, Så kan du godt regne med at kurset bliver afholdt.

Hvis du bliver stoppet af politiet uden gyldigt speedbådscertifikat koster det 3000 kr. i bøde første gang og 5000 kr. i bøde anden gang.

Vi har oppustelige redningsveste til alle og hvis vejret (tidligt forår og og sent efterår) ikke viser sig fra sin varmeste side. Har vi også flydedragter i alle størrelser, til alle vores kursister.

Speedbådsbeviset fungere som den praktiske del af både Duelighedsbeviset som giver dig ret til at sejle alle skibe op til 15 meter og Yachtskipper af 3. grad som giver dig ret til at sejle skibe op 24 meter.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på mail eller klikke ind på kontaktsiden og sende os en besked. Du kan ringe til os. Telefonnummeret finder du på kontaktsiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.