Om os

Vores målsætning med Sejlerskolen er at skabe sejlerkurser af høj kvalitet.
Pensummet på de maritime fritidsuddannelser er fastsat af Søfartsstyrelsen. Vi har hos Sejlerskolen valgt at prioritere klasseundervisning frem for online undervisning. Det gør vi af den grund, at vi mener i får en bedre uddannelse på den måde. Det skal selvfølgelig ikke koste jer, at i vælger denne form for undervisning. Så derfor er priserne også konkurrencedygtige i forhold til resten af markedet.

Da vi startede Sejlerskolen.dk skete det med den begrundelse at man skal leve af det man elsker.
Vi elsker at sejle og vi elsker videregive vores passion til sejlads! Om det så er teoretisk eller praktisk i sejlbåd, speedbåd eller vandscooter. Så længe det kan sejle, så er vi på!

Til alle vores Speedbådskurser bruger vi en fabriksny Brig Navigator 610 med en Yamaha 115 hk motor. Til praktisk sejlads har vi rådighed over forskellige sejlbåde fra 24 fod og op. 

Alle vores både opfylder alle krav i forhold til sikkerhed, og vi har selvfølgelig Passager ansvarsforsikring.

Hvem er vi

Bag Sejlerskolen står der 2 gæve gutter. De lærte hinanden at kende, da de for 15 år siden gik på efterskole sammen. De hedder Christian Frich og Rasmus Dybro Bæk.
De har begge hver knap 20 års erfaring med sejlads og har begge dybe rødder i det sejlende foreningsliv. Christian lærte Rasmus at sejle på efterskolen og siden har de været en fast og velfungerende besætning. Ligesom et skib, fungere det bedst når der er styr på hvem der har hvilket ansvar.
Derfor vil i som regel kunne møde Christian over mailen, når i skal booke eller planlægge jeres forløb hos os. Rasmus står for skolens materiel og den generelle undervisning.


Stifter og underviser

Christian Frich

Underviser i følgende uddannelser: Speedbåd, Vandscooter, Praktisk Sejlads, Duelighed, Yachtskipper af 3. grad. Christian har sejlet siden han var 8 år gammel. Han startede i en tidlig alder som aktiv leder i en frivillige sejladsforening i Aarhus og fungerede stadigvæk i den rolle. Han har via det arbejde været med og stået for afholdelsen af store sejladsarrangementer på op til 1200 personer. Ligesom Rasmus fortrækker han også en sejlbåd. Men giv ham noget med en motor på og du skal se hvordan han smil kommer frem. Han er bosat i Aarhus, hvor han har studeret Erhvervsøkonomi og studerer pt. til Kaospilot. Man vil kunne finde ham på vores kurser overalt i landet.

Stifter og underviser

Rasmus Dybro Bæk

Underviser i følgende uddannelser: Speedbåd, Vandscooter, Praktisk Sejlads, Duelighed, Yachtskipper af 3. og 1. grad, Duelighed i Motorpasning og Søsikkerhed. Rasmus trådte første gang på et sejlbådsdæk da han var 12 år. Lige siden første gang sejlbåden lagde sig ned og sejle for vindens kraft, har han været besat og prøvet at jage det sus. Så snart han kunne, tog han på togt med Skoleskibet Georg Stage og stod derefter til søs de næste 6 år i handelsflåden. Landjorden lokkede derefter og han gik i land og blev bådebygger. Han har nu sin daglige gang nede på Marstal Navigationsskole, hvor han er ved at tage en Skibsfører uddannelse. Privat har han sejlet lidt af hvert. Om det så er langturssejlads i Stillehavet, krydset Atlanterhavet eller bare sommertur i det sydfynske. Han fortrækker sejlskib, Men giv ham en motorbåd og samme smil kommer frem i hans ansigtet. Rasmus er praktisk anlagt og har altid tusinde projekter i luften på samme tid. Han er bosat i Marstal. Man vil derfor kunne finde ham på vores kurser overalt i landet.

Vores undervisere

Bag sejlerskolen har vi samlet et yderst kompetent hold til at bringe dig igennem dit kursus


Bjarke

Underviser i følgende uddannelser: Speedbåd, Vandscooter, Praktisk Sejlads, Duelighed og Søsikkerhed. Bjarke har siden han kunne huske det, tilbragt sin somre i en sejlbåd og sejlet Danmark tyndt. Han er uddannet Skibsmekaniker og arbejdede i Mærsk Offshore i 12 år og sejlede de 7 verdenshave tynde. Han har ligesom Johan også været Kvartermester ombord på Skoleskibet Danmark. Til dagligt deler han sin hverdag i København, hvor han bor på sin husbåd og i DFDS, hvor han arbejder som Skibsmekaniker. Han vil som udgangspunkt være at finde på vores kurser på Sjælland. Når han ikke er til søs, bruger han sin hos Sejlerskolen med at undervise.

Johan

Underviser i Duelighed og Yachtskipper af 3. og 1. grad og Søsikkerhed. Johan er vokset op med sejlads. Nogle af sine første skridt blev taget på et skibsdæk. Efter gymnasiet tog han på togt med Skoleskibet Danmark. De to blev så glade for hinanden, at han blev der. Han kender det sejlskib, som sin egen baglomme. Han har arbejdet en årrække som Kvartermester ombord på Skoleskibet og er nu Bådsmand ombord. Han har ved siden af sin mange togter på skoleskibet, taget en Sætteskipper uddannelse på Marstal Navigationsskole. Johan bor i Aarhus og vil som udgangspunkt være at finde på vores kurser i Jylland. Når han ikke er til søs, bruger han sin hos Sejlerskolen med at undervise.

Bertram

Underviser i følgende uddannelser: Speedbåd, Vandscooter, Praktisk Sejlads, Duelighed og Søsikkerhed. Bertram er yngste mand ved Sejlerskolen. Men han har haft travlt. Han købte sin første sejlbåd som 16 årig og tog derefter ud og sejle. Så snart han kunne det, tog han på togt med Skoleskibet Georg Stage. Siden da har han brugt sin tid både med at sejle i handelsflåden og bl.a. også langturssejlads i Stillehavet. Han er uddannet Skibsassistent. Han har sin daglige gang oppe i Helsingør på M/S Museet for Søfart og inde i Søfartsstyrelsen, hvor han arbejder for sejlsikkert. Bertram er bosat i København og vil som udgangspunktet være at finde på vores kurser i København.


Toke

Toke er Skolens maskinmester. Han har sejlet hele sit liv og tager meget af vores vandscooter undervisning. Han er uddannet Maskinmester og sejlede til søs, indtil landjorden lokkede for meget. Han er bosat udenfor Aarhus og man vil derfor kunne finde ham på vores kurser i Jylland.